Underviser

Beskrivelse

Kontakt

Maria Fersner

Underviser i dressur. Uddannet træner og har undervist i mere end 30 år. Tidligere været på landsholdet som junior/Young rider. I dag aktiv konkurrencerytter på Prix. Sct. Georg /Intermediere niveau

Er åben overfor nye elever.

 

Tlf. 20 84 26 92

 

Pernille Teidor

Tidligere redet på det danske junior-og youngrider landshold, red Europa mesterskaberne 2013, blevet nordisk mester i 2012, 2013 og 2014. Har redet DM på pony 2010 og gennem hele junior/youngrider tiden og sidst som u25 rytter i grand Prix i 2018. Har arbejdet som rytter hos Hasse Hoffman og arbejdet med flere topryttere og undervisere, eks. prinsesse Natalie, Andreas Helgstand, Severo og min faste underviser/mesterlære tidligere OL rytter Lene Hoberg. Har prøvet at ramme bunden og toppen inden for sporten og derfor også arbejdet med mentaltræner Rasmus Bagger og fysioterapeut Dorte Nielsen fra ProAlign.

Har undervist i 6 år på alle aldre og niveauer, lige fra nybegynder til landsstævne ryttere i dressur. Har gennem tiden som toprytter også ramt bunden, og ved hvor vigtigt den mentale del fylder i ens ridning, så forståelse for ens ridning og hest/pony er vigtig. Samt at man lærer hestens anatomiske virke og forstår sin egen indvirkning på hesten i forhold til egen kropsforståelse.

Lige meget om man er dressur rytter, spring rytter eller bare vil lære at ride for hyggens skyld, er vi først og fremmest ryttere og skal lære at forstå vores heste/ponyer.
Er altid åben for nye elever lige meget hvor man er i livet.

 

Tlf. 22 24 00 96

Anne Kjærgaard

Underviser i dressur på alle niveauer, både heste og ponyer.
Er åben overfor nye elever.

 

Tlf. 21 90 38 93

 

Sara Forsman

Underviser i dressur og bomtræning. Startede med at undervise i rideskolen og er senere begyndt at undervise privat. Sara har haft hest siden hun var 9 år gammel og har undervist de sidste 8 år.

Er åben overfor nye elever.

 

Tlf. 27 20 31 83

Lars Poppel

Underviser i klassisk dressur og Cowboy dressage. Uddannet berider på Birkerød rideklub i 1988. Se hans hjemmeside for mere info, https://www.lpoppel.com/

Er åben overfor nye elever.

 

Tlf. 52 82 18 60

 

Henriette Pedersen

Underviser i dressur, bomtræning og spring. Ejer hesten Highline, der står opstaldet på Elleslettegård.

 

Tlf. 21 45 70 83

 

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram